Lundemøllen (Fuglebjerg)

VapenJaktHundFritid

Velkommen hos Lundemøllen​

Jaktia Lundemøllens jagtafdeling er en velassorteret jagtbutik med alt tilbehør og grej indenfor jagt og fritid. Hos Jaktia Lundemøllen finder du et spændende udvalg i våben af alle de bedste brands og grej til ethvert formål. Butikken byder også på et bredt udvalg af beklædning og fodtøj til både jægere og friluftsfolk samt masser af gaveartikler. Vores medarbejdere er til for kunderne og hos os møder du venlige og servicemindede ekspedienter som altid står klar med kaffen og lægger en ære i at finde det bedste produkt til netop dig.

Se Lundemøllens flotte hjemmeside her: www.lundemoellen.dk

Hvem er vi

Daniel P.,

Indehaver

Katrine P.,

Indehaver

Lundemøllens Historie


Fuglebjerglund Mølle blev grundlagt i 1863 og fungerede som egnens lokale mølle, indtil der i 1914 blev behov for at bygge en større og mere funktionel mølle. Denne nedbrændte imidlertid i 1932 hvorefter en ny og moderne motormølle blev opført. Den røde murstensbygning som vi kender fra i dag blev opført i 1945. Fuglebjerglund Mølle fungerede som mølleri for egnens bønder frem til slutningen af 1960’erne hvor den blev købt af A.V. Pedersen. Møllen blev efterfølgende anvendt til maling af korn og foder, salg af kul, koks og træbriketter samt vognmandskørsel.

I 1980’erne overtog sønnen Allan Pedersen forretningen og i starten af 1990’erne var Lundemøllen med som nogle af de første virksomheder i Danmark der begyndte at sælge træpiller. I 1997 grundlagde Allan Pedersen Lundemøllen som detail butik som vi kender den i dag. Varesortimentet udsprang ved grundlæggelsen fra fritidslandbrug med foder til husdyr samt salg af fast brændsel og det gamle mølleri kørte stadig og valsede korn og opsækkede korn, grønpiller og roepiller fra de store siloer. På daværende tidspunkt var størstedelen af foder til husdyr stadig i 25 og 50kg’s sække som blev båret ind på ”den lille mølle” og blev derfra båret/kørt ud til kunderne på rampen ved indgangen. Efterhånden kom flere varegrupper til og spændte nu også over foder til kæledyr, tilbehør til hund/kat og rideudstyr.

I 2009 overtog Allans datter og svigersøn, Katrine og Daniel Pedersen, forretningen og er således 3. generation i ejerskab af Lundemøllen. Med finanskrisens indtog til det danske marked samtidig med en faldende interesse for hobbylandbrug blev butikken i 2010 renoveret og udbygget, og det gamle mølleri i hallen blev taget ned. Der blev udvidet med en stor jagt- og fritidsafdeling, udbyggelse af rideudstyrsafdelingen samt specialisering af øvrige varegrupper indenfor fritid og kæledyr. Lundemøllen oprettede i 2012 webshop med salg af rideudstyr og tilbehør og www.lundemoellen.dk er i dag en velfungerende salgskanal. Lundemøllen er således en af de største af sin art i dag med et så bredt spændende varesortiment lige fra fast brændsel, gødning, strøelse, foder og grovfoder til foder og tilbehør til husdyr, rideudstyr og tilbehør til jagt og friluftsliv.

Kontaktinformation og åbningstider

Tlf:
55 46 13 44
E-mail:
Adresse:
Fuglebjerglundvej 7
4250 Lundemøllen (Fuglebjerg)

Åbningstider

Hverdage
10-17
Lørdag
9.30-13
Søndag
Lukket

Begivenhed (0)

    Butiksrelateret (0)