Jaktia Svendborg

FiskeVapenJaktFritidHund

Kontaktinformation og åbningstider

Tlf:
62 21 11 53
E-mail:
Åbningstider:
Hverdage : 10.00-17.30
Lørdag: 09.30-13.00
Søndag: Lukket
Adresse:
Porthusvej 127
5700 Svendborg

Begivenhed (0)

  Butiksrelateret (0)

    

   Michaels Jagt & Fiskeri, Svendborg indleder kædesamarbejde med Jaktia!

   Jaktia udvider butiksnettet i Danmark med Michaels Jagt & Fiskeri som tilslutter sig Jaktia`s franchisekæde.

   ”Michaels Jagt & Fiskeri" er grundlagt i 1983 af Michael Andersen. Butikken har siden sin start udviklet sig fra et mindre butikslokale midt i Svendborg bymidte til en af landets største full service jagt og fiskeri virksomheder med egen indendørs 100 meter skydebane, samt et stort moderne våbenværksted.

   Når du besøger Michaels Jagt, kan du være sikker på, at du får førsteklasses service, uanset hvilken afdeling du er interesseret i. Vi tilbyder altid professionel vejledning og rådgivning om vores produkter, både når du besøger os i butikken, eller når du vælger at handle hos os på vores webshop.

   Alle medarbejdere hos Michaels Jagt er veluddannede og eksperter inden for deres respektive områder. Vi er selv aktive jægere og friluftsmennesker, og vi har stor erfaring med de forskellige produktområder, vi tilbyder i butikken.

   Dette føles som en meget god og strategisk løsning, udtaler Jaktia`s CEO Lars Martinsson. Historikken omkring butikken, deres stærke position på Fyn og det nye samarbejde gør at vi yderligere konsoliderer vores position i Danmark. Det føles dejligt at styrke vores tilstedeværelse lige præcis her, da der også her er stigende interesse for jagt og outdoor i området.

   For yderligere information kontakt: Lars Olsson, Adm.Dir. Michaels Jagt og fiskeri Tlf. +45 6221 1153