Jagtuniverset i Glostrup indleder kædesamarbejde med Jaktia

Jaktia udvider pr. 1.1.2021 butiksnettet i Danmark med Jagtuniverset, som tilslutter sig Jaktia`s franchisekæde.

Jagtuniverset kendetegnes ved kvalitet, faglighed og troværdighed, og vi tror på bære- dygtige jagter og relationer. Ambitionen er at dække nyjægerens og den erfarne jægers behov, uanset køn og alder. Fra drømmen om et jagttegn opstår, til spændende jagter skal opleves herhjemme og i udlandet, er jagtuniverset med på hele rejsen. Kom forbi vores forretning, som ligger centralt placeret i Glostrup med p-pladser lige foran hoveddøren. Vi ser frem til at introducere dig til jagtuniverset.

Dette føles som en meget god løsning, udtaler Jaktia`s CEO Lars Martinsson.Historikken omkring butikken, deres stærke position i Storkøbenhavn og det nye samarbejde gør, at vi yderligere konsoliderer vores position i Danmark. Det er en rigtig god mulighed for at styrke vores tilstedeværelse lige præcis her, da der er stigende interesse for jagt og outdoor i området.

Tidligere har Jagtuniverset været en uafhængig butik og har ikke haft samme mulighed for fælles løsninger. Det føles rigtig godt at nu kunne tilbyde et endnu bredere sortiment og tiltrække nye kundegrupper inden for jagt, skydning og outdoor, udtaler Jaktia`s CEO Lars Martinsson.

- Vi er tiltrukket af Jaktia`s franchisekoncept, hvor Jaktia bistår og supporterer med en række forskellige konceptløsninger, siger Terje Nakel. Det føles rigtig godt at kunne tilbyde et endnu bredere sortiment og hurtigere leverancer, hvilket vil styrke vores position i den hårde nationale konkurrence.

Vi føler os trygge i vores valg, og vi ser frem til samarbejdet med Jaktia`s centrale support og samarbejdet mellem butikkerne. Det fællesskab, der eksisterer inden for Jaktia, vil styrke og lette os i vores dagligdag og kommende investeringer.

- Udover jagt & outdoor formidler Jagtuniverset også jagtrejser og tilbyder også jagttegns- undervisning. Vi satser stærkt på aktiviteter og kundearrangementer, og vi ønsker at butikken skal fungere som et naturligt mødested for vores kunder, konkluderer Terje Nakel.

For yderligere information kontakt:
Lars Martinsson, VD, Jaktia AB
tel +46 031- 26 40 01
lars.martinsson@jaktia.se