NYHED - HIKMicro Alpex 4K

HIKMICRO ALPEX 4K – Avanceret Dag- og Natkikkert med Ultimativ Billedkvalitet

HIKMICRO ALPEX 4K er det ypperste inden for sigtekikkerter, skabt til at navigere i både dagslysets pragt og nattens mysterier. Udstyret med en sensoropløsning på 3840 × 2160 og en FHD OLED-skærm skaber denne enhed en enestående billedoplevelse, der fremhæver klarhed og detaljer i levende farver om dagen og skifter til en klassisk sort-hvid udtyk om natten. Dette er ikke blot en kikkert; det er din nøgle til en visuel verden af uovertruffen klarhed under enhver betingelse.

Designet til Traditions- og kvalitetsbevidste Jægere

Med sit tidløse design og et 30mm rør passer HIKMICRO ALPEX 4K perfekt til jægere, der værdsætter det klassiske udtryk og alle hans standard 30mm ringe. Denne harmoniske forening af tradition og teknologisk overlegenhed gør den ideel for dem, der ønsker avanceret teknologi uden at gå på kompromis med det traditionelle design.

Fuld HD OLED Skærm med Afrundede Sider

Den imponerende fuld HD OLED-skærm med afrundede sider forbedrer synsfeltet (FOV) og skaber en mere fordybende visuel oplevelse. Hvert øjeblik fanges med en imponerende klarhed og skarphed, hvilket giver brugeren en visuel nydelse ud over det sædvanlige.

Ballistisk Beregning og Forbedret Ergonomi

HIKMICRO ALPEX 4K introducerer avancerede funktioner såsom indbygget ballistisk beregning for nøjagtig skuddata og forbedret ergonomi. Justering af linsen er blevet enklere, og knapperne er designet med større klarhed og brugervenlighed, hvilket sikrer nem betjening selv under nattens mørke.

ALPEX 4K – Skabt til at Opleve, Uanset Tidspunktet på Dagen

Denne sigtekikkert er ikke kun et redskab; det er en invitation til at udforske verden med en hidtil uset klarhed og præcision. HIKMICRO ALPEX 4K kombinerer teknologi og tradition for at levere en uovertruffen visuel oplevelse, uanset om solen lyser eller natten falder på.